Når du bor på Bed and Breakfast i Århus på Kildehøjen 13, har du let adgang til de mange    aktiviteter der tilbydes gennem året i “Smilets By”. Århus er en spændende “lille storby” hvor du,  som turist, kan få et indblik i hvordan danskerne levede i gamle dage, ved et besøg i “Den gamle by”. Du kan også besøge det nyåbnede Moesgård Museum, hvor bl. a. Gravballemanden ligger udstillet.

Århus er en by hvor både klassisk og moderne arkitektur er rigt repræsenteret. Besøg f.eks havnefronten, hvor en helt ny bydel, Århus Ø, er ved at tage form.
Se Århus domkirke, Marselisborg slot, dronningens sommerrecidens, Universitetet,  Århus kunstmuseum, Aros, Musikhuset, eller det enorme nybyggeri i Skejby hvor Universitetshospitalet efterhånden fylder hundredvis af kvadratmeter.
I Århus er der gang i kulturelle aktiviteter, det meste af året. Der er et stort udbud af teater, museer og musik arrangementer. Der er kunstgallerier, festivaler og mange forskellige sportsbegivenheder.
I Århus centrum har du mulighed for at shoppe og gøre fund i de mange små specialforretninger. Du kan også holde pause og nyde byens pulserende liv i en af de hyggelige cafeer med udsigt til Århus Å.
Århus er en ”ung by” med et rigt café- og  gå i byen liv. Studerende fra Århus Universitet, fra Seminarierne og andre uddannelses institutioner, sætter i den grad deres præg på byen og de er med til at underbygge et hyggeligt og pulserende natteliv.

 

bed and breakfast århus n