Århus er omgivet af en smuk, rig og varieret natur med mange rekreative områder, hvor strand, skov og det kuperede terræn byder på masser af muligheder for at friluftslivet kan udfolde sig.
De store strand arealer, ved Den Permanente og ved den offentlige badestrand Bellevue, er trækplaster for badegæster det meste af sommeren.
Mellem Risskov og Århus nord ligger Riis Skoven, her er der fri adgang for motionister, løbere og mountin bikere og der er udfordrende vandre-ruter i skovens kuperede terræn.
Fra Bed and Breakfast på Kildehøjen 13 tager det ca. 10 min på cykel at komme til stranden og til Risskoven. I en havneby som Århus er der flere sejlklubber, og der bliver af og til afholdt sejlerkonkurencer i Århusbugten, i den forbindelse er man selvfølgelig velkommen til at booke sig ind på Bed and Breakfast Århus på Kildehøjen 13

Vejlby Risskov Sportshal og sportsklub, ligger lige i nabolaget. Her vil du også med fordel kunne booke dig ind på Anna’s BB på Kildehøjen 13, når du skal deltage i et af de store nationale eller internationale sportsarrangementer som bliver afviklet i Vejlby Risskov Hallen.